ممنون داداش از راهنماییتون.قیمت باتریشو نمیدونید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون داداش از راهنماییتون.قیمت باتریشو نمیدونید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
حدود 90 تا 100 تومن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (03-11-14), YosefFaraji (03-11-14)
سلام و درود خدمت شما.من یه لپ تاپ DEEL 3521 INSPIRON15رو به مدت یک ساله که خریدم و در موارد خیلی اندک از باطریش استفاده میکنم و بیشتر به طور مستقیم به اداپتور وصله.ولی برای اینکه باطری خراب نشه هر یک هفته یکبار به لپ تاپ وصلش میکنم و یک ساعت از باطری استفاده میکنم و دوباره از لپ تاپ جداش میکنم.اما دیشب با یه مشکل مواجه شدم وقتی باطری رو به لپ تاپ وصل کردم و سیستم رو روشن کردم همه چیز تا بالا اومدن صفحه ی WELCOMEویندوز مثل همیشه عادی بود ولی وقتی دسکتاپ بالا اومد باتصاویر در هم ریخته و با رنگ های غیر طبیعی مواجه شدم که این حالت حدود 15 ثانیه بعد بر طرف شد و دسکتاپ به حالت معمولیش برگشت.چندین بار لپ تاپ رو ریستارت کردم ولی باز همون حالت سر جاش بود.ولی وقتی اداپتورو به باطری وصل میکنم یا لپ تاپو بدون باطری با اداپتور روشن میکنم این حالت از بین میره.///خواهش میکنم کمکم کنید خیلی از این وضع ناراحتم.ایا مشکل از باطریه یا از سخت افزار لپ تاپه؟خواهش میکنم زود بهم پاسخ بدید.با تشکر فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima.maleki در تاریخ 28-11-14 انجام شده است
سلام.احتمال داره باتری خراب شده باشه و ولتاژ کمتری بده به قطعات که احتمال سوختن قطعات هست.البته آقا امید جواب بدن بهتره.ایشون تجربه بیشتری دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima.maleki برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-11-14), nima.maleki (28-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks